Структурирани активи
Разгледайте релевантни активи на работната станция в ясно дефинирани зони за бърз и фокусиран достъп.
Отворете вашия акаунт в Sount Thriphtorage, за да разкриете старателно организирана библиотека със активи, обединени изгледи на работното пространство и персонализирани зони за акаунти — всичко в една елегантна платформа.
Регистрацията отключва опростена среда на Sount Thriphtorage, която представя данните за вашия акаунт и съдържанието на работната станция в ясна, лесна за навигация форма.
Разгледайте релевантни активи на работната станция в ясно дефинирани зони за бърз и фокусиран достъп.
Достъп до зони за акаунти чрез цялостен дизайн, който прави навигацията лесна.
Настройте предпочитанията си, за да адаптирате работното пространство към вашия работен поток и стил.
Ако вече принадлежите към Sount Thriphtorage, върнете се към вашия табло чрез портала за вход.
Sount Thriphtorage е проектиран за безпроблемно изживяване. Ето какво се случва след като попълните бързата форма на тази страница.
Създаването на вашия акаунт отнема само няколко секунди. Попълнете кратката форма и преминете към следващата стъпка без препятствия.
След изпращането ми, Thriphtorage съгласува вашите данни с теми, които ви интересуват най-много, осигурявайки релевантна информация.
Sount Thriphtorage се придържа към съвременни стандарти за сигурност. Вашата информация се използва единствено за предоставяне на услугата и никога не се продава.
Попълнете краткия формуляр на тази страница. Thriphtorage ще използва вашите данни, за да създаде профила ви и да ви насочи напред.
Обикновено по-малко от минута. Формата изисква само основна информация, за да започнете бързо.
Регистрацията в Sount Thriphtorage е безплатна. Всяки допълнителни платени услуги ще бъдат съобщени предварително.
Вашата информация се използва за конфигуриране на вашия акаунт, след което ще получите насоки за следващите стъпки, съобразени с вас.
Да. Обработваме вашите данни със строга поверителност и прилагаме модерни практики за сигурност. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.
Да. Можете да поискате изтриване на акаунта си по всяко време, като се свържете чрез контактните опции, посочени в долната част на сайта.